Spårövningar

Idag har vi varit t och spårat, (fler bilder i Galleriet)

Aagje fick ett extremt tufft spår, en kort uppstart på gräs och sedan bara asfalt, upp på bänkar och en massa klurigheter.
Det var helt klart FÖR svårt för henne så jag fick hjälpa henne lite grand emellanåt. Men hon var jätteduktig ändå.


Jäger fick också en uppstart på gräs och sedan ett par övergångar med asfalt, han jobbade fantastiskt fint idag. På slutet fick vi möte av en kille som kom gående i stort sett i spåret och då tappade han fokus en stund, han fortsatte spåra men man såg att det snurrade lite i pärat på honom och han kom av sig och fick leta en stund innan han fick fäste igen.Hector fick också spåra, han är lite mer lättstörd än vad de andra två är, han är motiverad och vill spåra men störs ut lite grand emellanåt. Hector fick ett spår i serpentiner ömsom på gräs ömsom på grus, gruset var en aning besvärligt för honom men han skötte sig bra ändå.Och så avslutar vi med en bild på hundarna häromdagen när det var kallt, snö och sol


Kommentarer
Postat av: Iza

vilken underbar bild! Finns inget bättre än hundar som är överlyckliga över att få springa fritt! Vad glad man blir! Den gjorde verkligen min morgon lycklig! =)

2008-11-30 @ 09:35:04
URL: http://nogg.se/izaa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0