Ny Blogg

PGA en del strul med det ena och det andra så har bloggen varit stängd, men nu kör vi på nytt...

Monsterbarnen har pinkat i laptopen så än en gång ingen dator!
De hoppas kunna rädda hårddisken och föra över all data till ytterligare en ny laptop...den förra överlevde SEX veckor!!!
Så jag kan inte uppdatera de trasiga länkarna på hemsidan....

Några nyheter
Jackpot har flyttat hem , Lisette fick en ny tjänst utan hund så Jackpot fick flytta hem igen...HAN kan man använda till precis ALLT, men passar kanske ändå bäst i tjänst för han är en aning ljudlig! Han är MYCKET intensiv, i ALLT han gör, han bits otroligt hårt för att vara så liten, och han har ett helvetes humör!Tyvärr så visslar han när han är på högvarv, och det är det typiska "schäfervisslandet" som jag tror kan vara svårt att bli av med...men som väktar/polis-hund gör det kanske inte så mycket... Trots att han är VÄLDIGT "duracellkaninaktig" HELA tiden så har han en "avknapp", men man kommer att få lägga tid på passivitetsträning med denne lille man. Han är också stöddig vid hantering, morrar och bits om det inte passar herrn att bli upplyft....jobbar på att hitta en bra lösning på detta... Min lilla Jazza var likadan, men efter några diskussioner har det beteendet nästan försvunnit helt, men hon är också vekare än Jackpot.

Lilla Java (aka Irma) har flyttat till Ola Stein med familj, välkommen i Vixax gänget Ola! Är säker på att du kommer att få mycket glädje av lill-tjejen (Hon kan också visa humör så ta vara på din "smekmånad") *ler* http://ola-stein.se/

Tack för alla hälsningar i gästbok och blogg!
Nej Tyvärr inga fler valpar sålda till Norge...har du inga kamrater som vill ha valp Anne-Gry?

Den tiken som finns kvar är jättetrevlig, naturligt fullt och fast bett, tyst och fin i sin kamp, hon är en av de valpar som INTE visat humör vid hantering. Tror att lilla Jaga kan passa till vad hennes blivande familj än vill göra. Alltifrån Spår till skydd, IPO eller Mondioring.Man MÅSTE inte köra bitarbete med mallar eller Holländare, men egenskaperna skall finnas där OM man skulle vilja.

Sedan har vi vår "lille" Luca kopia... han är inte så modig just nu men har en väldigt fin kamp jag ser väldigt många likheter med Luca- ( polishunden jag fött upp som går i Malmö)(Xjules-Xenah)
Så han måste komma i rätt hem, annars får han bo kvar så tränas han mot tjänst och kan förhoppningsvis säljas till polisen om något år.  Han är faktiskt en aning mer "social" än vad Luca var...


***********************************************

KENNELTRÄFF för Shih-Tzu & Griffon
Söndagen den 14/9 11-14
Inbjudan kommer med snigelpost!
*******************************************


Kommentarer
Postat av: sassi

Det lilla jag har sett av Jaga så är hon så cool, så trygg i sej själv. (Det tåler att påpekas!) Egentligen en riktig drömhund, men jag ska INTE ha en ny hund.... ännu.

2008-08-12 @ 17:54:17
URL: http://sassiochexi.wordpress.com
Postat av: Anne Gry

Hehe,

Bare Ambra får vist seg frem til flere blir det nok flere som vil ha hollender snart :-)

2008-08-22 @ 23:54:40
URL: http://annegry.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0