FRIDA LÄGER OCH TRETTONHELG

Har nu bokat ridhus i Dörröd för Frida lägret, för Trettonhelgen har jag inte bokat något alls då jag bara fått två anmälningar.
Så det blir nog ingen trettonhelgsträning i år (åtminstone inte så som den sett ut tidigare)För er som anmält till Frida -lägret kommer här följande information.

Vi träffas kl 09.00 på Maya Landviks gård i Dörröd.

Vi startar med lite fika och sedan kör vi på.
Det finns kök, toalett och ytterligare ett rum som vi har tillgång till inne i huset. I ridhuset finns det ett litet utrymme med fönster (domartorn) där det får plats några personer åt gången. Det är nog iaf lite varmare än själva ridhuset.
 
Från Veberöds centrum tar ni väg 102 mot Skurup, kör några minuter och sväng sedan höger vid Genarp 8. Efter en kilometer, precis när ni kört förbi några hästhagar på höger sida och en brant sluttning på vänster sida, går det ner en liten grusväg till höger. Det står en skylt med förbud mot infart. Sväng ner där och fortsätt tills ni kommer till gården med vitt ridhus och ridbana.
Adressen är Dörröd 1001, 240 14 Veberöd om ni vill kolla upp vägbeskrivning från annat håll.
 
Det finns inte obegränsat med parkeringsutrymme men det ska gå, kör in på gårdsplanen och vid ridhuset och var ni vill.
Det går en väg på andra sidan hagarna och ner bakom stallet, den ska man helst inte blockera eftersom den går till en scoutstuga. Annars kan ni stå var som helst.

Varma kläder och täcken till hundarna anbefalles!

Välkomna!

PS det finns foirtfarande åhörarplatser kvar .
Maila isåfall.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0