Nä nu blir tom jag trött på Kia Sinkkonen

Jag tillhör väl dom som aldrig haft ont av Kia och tycker att det behövs folk som vågar säga ifrån även om hon gör det lite märkligt ibland, men nu tycker tom JAG att hon gått över gränsen..nu har hon ondgjort sig över Fredde Steen på Brukswebben, kallar det för 60-talsmetoder och misshandel...ja herregud, vart är världen på väg?

Hon skriver bla att 3000 människor vänt sig till TV4 för att få hjälp....varför tror ni dom vänt sig till TV4 och INTE en brukshundsklubb??? Därför att på SBK finns ingen hjälp att få!!!
Där är en hop blinda som leder blinda...Idag får man ju knappt peta på en hund innan det är misshandel...

Man kan inte lära sig se skillnad på hundar och hundar, min Doris räcker det att man tittar på så rättar hon in sig i ledet...Aagje i högvarv kräven en ANING mer än en blick om man så säger....

Nä fy fasiken vad mycket såkalade "problemhundar" det finns därute, hundskolor, hundpsykologer växer up som svampar....VARFÖR???  Inte fan är det problemhundar det är problemförare!
Och detta när vi ändå förmesigat alla raser genom att göra dom till utställnings skinn...vänstervarvande soffaprydnader....

Hur FAN hade gemene man klarat en rejäl hund från 60-talet idag???

Nä Kia, nu har du nått botten med ditt tramsande på Brukswebben...engagera dig i saker som verkligen behöver ditt blickfång!  SBK styrelse och SKK styrelse...DET gör du bra!

HEJJA FREDDE !!! MER SÅNT PÅ TV!!!

Lilla Errol då....jodå , sovit hela natten kissat vid 06 sover igen...väldigt försiktigt och blyg...

Har bara träffat EN mallevalp som varit totalt oberörd av sin omgivning efter transport på detta viset och det är Aija...
Nova var nästan lika framåt....Så vi ger lilltjejen ett par dagar att hämta sig från Tjeckiskt snöoväder via flyg och upp i en varm säng hos främlingar:)

Kommentarer
Postat av: P

Har aldrig hört Kia hoppa på sin gamle bästis som dessutom är Ipo domare. Men honom är det många som sätt då han kört med stackel och sparkat på sin hund.Men där blundar hon.

OBS det finns hundar som man behöver köra med både el och stackel men allt skall användas rätt, och med fingertopps känsla. Använder man hjälpmedel rätt och med förstånd så är det ett hjälpmedel och inget som skall missbrukas.

2008-12-23 @ 09:16:14
Postat av: Anna M

Ja du Marie:-) Vad ska man säga om denna Kia??? Håller med dig fullkomligt i allt du nämner. Vad håller hon på med? Jag har många vänner inom IPO:t som blivit dissade av henne av många olika skäl,. som vi inte ska nämna här...Tänkte hoppa in i din gästis och säga god jul med:-)

2008-12-23 @ 11:08:35
URL: http://www.machtkampf.se
Postat av: Jocke.

Brukswebben känns ju överhuvudtaget som en lekplats för 2 personer som enbart gillar att gnälla på precis ALLT.. Men det lär väl inte va nån som tar nåt som dom skriver seriöst? Isåfall är det ju beklagligt.

2008-12-24 @ 16:21:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0