Ester

Ja inte kan vi ha en malleflicka som heter ERROL! Så det fick bli ESTER, Ja vad ska man säga om Ester??
Har nog aldrig upplevt något märkligare...så fort vi är ute är hon framåt, busar, springer , leker och man ser att hon har e resurser, hämtar och bär gärna föremål....men INNE??? Då kan man tro att hon håller på att dö....
*en aning överdrivet förstås * Men hon är försiktig, vek och ser allmänt bedrövad ut...

Hon blir ju bättre och bättre hela tiden...men det verkar helskumt....Hände något på flyget? Eller när hon väntade på att bli hämtad?
Var resan i sig för tuff för henne, ÄR hon kanske en liten "fegis"??

Jag har så svårt at tänka mig att hon SKULLE vara en fegis, jag har sett så många valpar efter  Belis  & Cessy och fega kan man inte påstå att någon har varit...Ja ja, vi ger henne tid hos oss några veckor att landa och jag får känna mig för vad hon egentligen är för hund...*UPPDATERAT* Tog Ester med mig en runda runt ägorna:) Vi mötte ett äldre par och hon springer rätt fram och hälsar, överdrivet fjäskig så visst finns en viss osäkerhet i botten..men what the heck..hon är 10 veckor och har varit hos oss i fyra dagar...detta är säkert något övergående:) Men svansen var på hela rundan och hon tycket livet var stenkul! Detta kommer att bli bra i slutändan....Kan ju avslöja att Husse i huset tycker vi ska behålla henne....Vänta tills hon blir som en malle SKA vara..*he he he*

Och så en bild på Lilla Doris i sin nya dräkt..Den fick hon i Julklapp av Elin:)

Kommentarer
Postat av: Pia & Wildha

Grattis till er nya vovvve - valp :-)

Kanske att resan har tagit lite hårt på henne

10 - 13 v kan ibland vara en liten osäkerhets period. När min komondor, 12 v flög till oss ifrån Skottland var hon ungefär likadan, lite osäker inomhus men fullrulle utomhus. Hon var ändå inte uppväxt i hundhus utan köksuppfödd.

Fast än i dag har hon lite klastrofobi för trånga utrymmen, bur (hundbur) är ingen hit för henne, det funkar men hon ser mkt ledsen o låg ut.

Hennes kullbror kom med flyget till oss när han var 4 mån och han har aldrig visat sådan tendenser för trånga utrymmen. Kanske att lilla Ester tycker att resan var besvärlig. Hon kommer säkerligen att repa sig snart..... Så söt hon är på bilden.

Kramiz Pia & W

2008-12-26 @ 13:25:19
URL: http://hillslettens.blogg.se/
Postat av: Pia & Wildha

Glömde ju....Glöm inte hon kan ju inte språket

ännu ler I början körde vi engelska till våra komondorer , hihihihi ! Sen kom vi igång med svenska ;)))

2008-12-26 @ 13:28:45
URL: http://hillslettens.blogg.se/
Postat av: Angelica

Gud så fin Ester ser ut att vara!! :)

2008-12-26 @ 18:36:17
Postat av: Jeanette

Ester, mkt bättre än Errol iaf...Hur söt som helst!!! Åh man blir så mallevalp-sjuk när man ser såna pluttisar!Det löser nog sig!

2008-12-26 @ 20:51:21
URL: http://www.dizza.se.
Postat av: Florence

Så söööt hon är! Samma snälla ögonuttryck som Gunnel :-)

2008-12-28 @ 09:50:37
URL: http://www.seaside.se/~sea2307c/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0